Végre itt a nyár

Végre itt a Nyár! Napozás, fürdés és sok-sok játék…. a gyerekeknek valóban ezt jelenti a NYÁR. A valóság azonban gyakran mást is tartogat számunkra. Mindnyájan szülők vagyunk, de közben munkaadóként, vagy munkavállalókként is helyt kell állnunk. Éppen ezért, nem mindig könnyű ideálisra varázsolni a nyarat.

A Margaréta Nyári Ovit azzal a céllal szervezzük meg, hogy segítsünk az székelyudvarhelyi kisgyerekes szülőknek: a nyár közepén, 3 hétre - július 29. és augusztus 16. - között mesevilág hangulatú oviba hívjuk a 3-6 éves gyerekeket. Lesz sok kreatív játék, festés, zene, szabadtéri foglalkozás: minden, amit szeretnek az ovisok.

A programunk hasonló az óvodában is megszokotthoz: 8 órától várjuk a kicsiket, reggelizünk, majd jönnek a tematikus foglalkozások, amelyeket naponta változtatunk. A háromfogásos ebédet az Elemózsia Bisztró szállítja nekünk, délután alszanak a kicsik, majd az udvaron együtt várjuk a szülőket, 16:30 óráig. A célunk az, hogy a Margaréta Ovi mindenki számára elérhető legyen, így napi díjunk 7 lej, egy hétre pedig 35 lejt várunk a szülőktől. Kérjük a kedves szülőket, hogy maximum 2 hétre írassák be gyerekeiket, így minél több családnak tudunk lehetőséget biztosítani a részvételre. Egy héten összesen 22 gyereket tudunk fogadni, a jelentkezés sorrendjének függvényében.